Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Brandpunt 16 maart 2014
In de uitzending 1 van Brandpunt was er gisteren aandacht voor vervalsing van tapverslagen. Op hun site 2 noemen ze vijf spraakmakende zaken en in de uitzending gaat de aandacht voornamelijk naar de Nigeriaanse milieuactivist Sunny Ofehe.

De diverse deskundigen die aan het woord komen zijn het over één ding roerend eens: Als je de "ambtseed" van de politieambtenaar niet kunt vertrouwen, of als de Nederlandse rechter het toestaat dat de openbaar aanklager gewoon staat te liegen in de rechtbank, dan kun je nog beter in Nigeria wonen.


Make him call | Make him 'cold'
De zaak Baybaşin is een typisch voorbeeld van de ernst van dit rechteloze en roekeloze fenomeen. De man zit al meer dan achttien jaar vast (en de rest van zijn leven nog te gaan) op basis van een debiele hufter die of geen Engels spreekt of gewoon ronduit een crimineel is. "Laat hem even terug bellen" wordt vertaald als "liquideer hem".

Aan dit fenomeen is al heel veel aandacht besteed. Uiteraard door het HHC 3, maar zeker ook door gerenomeerde collega onderzoekers van de MSM zoals Nova Zembla. Luistert u hoe Baybaşin vraagt of iemand er voor kan zorgen dat een dokter uit Kentucky wil terugbellen om te praten 4. In de context heeft Baybaşin het er duidelijk over dat hij een gesprek "talk" wilt regelen. Toch is dit door justitie uitgelegd als een opdracht tot moord. Die dokter is dan ook nooit vermoord, maar Baybaşin zit voor dit telefoontje wel levenslang vast!

Kijkt u vervolgens hoe in 2003 (10 jaar geleden!) onafhankelijke onderzoekers al bewezen 5 hebben dat er zwaar gemanipuleerd is. Alleen dit plaatje zegt al genoeg. In één telefoongesprek zijn verschillende amplitudes te zien met daar tussenin een las-moment (met de muis zwart aangekleurd). Zelfs als u de middelbare school niet heeft afgemaakt moet u dit kunnen waarnemen en begrijpen. Hier klopt iets niet.

Maar onze Advocaat Generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden mr. Diederik Aben, die na zijn middelbare school ook nog iets van een HBO-achtige (beroeps onderwijs niet te verwarren met de komische Home Box Office) rechtenstudie heeft gedaan heeft al drie jaar (3 jaar!) nodig om bijlessen te volgen teneinde dit fenomeen proberen te begrijpen. Dat mensen traag zijn kun je ze niet kwalijk nemen, maar dat ondertussen de slachtoffers van deze klaarblijkelijk criminele organisatie gewoon vast blijven zitten is onvergeeflijk. Een misdaad tegen de menselijkheid.




author: Ton   |   published: 17.03.2014   |   updated: 17.03.2014   |   comments: allowed

24.03.2014 09:00u
Roestige Spijker
Klaas Langendoen
Rechtbank Utrecht
 
25.03.2014 09:00u
Roestige Spijker
Molenkamp
Rechtbank Utrecht
 
25.03.2014
Micha Kat
Uitspraak beroep Pedograaf
Gerechtshof Amsterdam
 
02.04.2014
Baybaşin en HHC
Beschikking WOB verzoek
Ministerie van Justitie
 
17.06.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
-----------------------------
zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014