Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Katholiek Nederlands Persbureau
Het KNP 1 is een reeds meer dan 25 jaar bestaande organisatie die hier onderzoek naar doet. Op hun website staan artikelen over een breed scala aan clubs variërend van religieuze sektes als wicca, politieke organisaties als de Bilderberg-groep, tot allerlei economische clubs.

Ieder jaar houden ze in november een (openbaar toegankelijke) studiedag 2. Dit jaar (29.11.2014) zal (o.a.) uw HHC-redacteur een lezing geven over "De Nieuwe Media", enkele achtergrondtechnieken toelichten en een paar actuele nieuwsonderwerpen met u bespreken vanuit meerdere invalshoeken. U kunt daarbij zijn en bent van harte welkom.


KNP studiedag 2014
De hedendaagse communicatiemiddelen brengen een verandering teweeg in de manier waarop informatie tot ons komt. Enerzijds door de toename van het aantal communicatiemiddelen, anderzijds door de toename van de informatie. We zien dat de 'oude media' zoals kranten hun lezerspubliek verliezen en dat de burger meer en meer digitaal zijn informatie op zoekt.

Nieuwe Media

Het begrip 'nieuwe media' wordt vaak gebruikt in relatie tot de digitale media. Nieuwe media omvat ons inziens ook de alternatieve informatie die beschikbaar komt via de digitale media en met name internet. De nieuwe media zijn vaak aanvullend, soms tegenstrijdig en soms onthullend.

Met name het onthullende aspect van de nieuwe media is bekend door onder andere klokkenluiders zoals Julian Assange van Wikileaks, Edward Snowden. Dichter bij huis kennen we ook de klokkenluider Paul van Buitenen die informatie over fraude en onregelmatigheden binnen de Europese Commissie naar buiten bracht. Ook in Nederland kennen we een aantal klokkenluiders zoals Ad Bos (Bouwfraude). Vaak zijn alternatieve (digitale) media aanvullend op de Main Stream Media (MSM) en berichtten veelal vanuit een ander perspectief over de nieuwsfeiten.

Studiedag: "De blikopener van de Nieuwe Media"

Dit jaar organiseert Het KNP een studiemiddag rondom het thema oude en nieuwe media. Het thema zal zijn "De blikopener van de Nieuwe Media". Aan de hand van twee lezingen en een forumdiscussie zullen we nadenken over hoe media (zowel oude als nieuwe) van invloed zijn op onze beeldvorming.

• Lezing 1
zal een korte inleiding geven op de media, zowel oude als nieuwe. Waarbij wordt gekeken naar voordelen en nadelen van beide. Deze lezing met de titel: "Oude of nieuwe media: op weg naar het informatieparadijs?" zal worden uitgesproken door drs. R.J. Bleeker.

• Lezing 2
geeft u inzicht in de vaak subtiele manipulatie van de beeldvorming tot aan totalitaire censuur en propaganda toe. Onderliggende belangen overschaduwen soms de onafhankelijkheid van de informatieverstrekking. Wat zeggen anderen over hetzelfde onderwerp? Wat krijgt u waarom, hoe, wanneer en van wie te lezen? Deze lezing zal worden uitgesproken door Dhr. A.B. Hofstede, MD, MBA, BLL. Hij spreekt deze lezing uit onder de titel: "Ziet u watt u leest?" Dhr. Hofstede is de auteur van de website Het Haagse Complot.

• Forum discussie
biedt u de mogelijkheid om te participeren. Denkbeelden kunnen worden geuit en becommentarieerd. Inzichten kunnen worden aangedragen en gedeeld. Leest u het nieuws of bent u het nieuws? Discussieer met ons mee.


Praktische informatie

Datumzaterdag 29 november 2014
Tijd13.00 tot 16.00 (inloop vanaf 12.30)
Entree€ 12, 50 / Studenten € 5,00*
*Uw bijdrage wordt gebruikt om de kosten van deze dag dekken.
LocatieVan Lodenstein College, Kasteelstraat 2, 4041 JB Kesteren 3
AanmeldenVia website KNP 4

Sla op in mijn agenda http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23301/hoger-beroep-bart-mos-op-27-mei 29-11-2014 13:00:00 29-11-2014 16:00:00 40 KNP studiedag 2014 De nieuwe media Kesteren 4041-JB / 2 KNP thehagueconspiracy@europe.com false DD/MM/YYYY




author: KNP   |   published: 22.11.2014   |   updated: 22.11.2014   |   comments: allowed

29.11.2014
Studiedag 2014
KNP
 
17.12.2014
Uitspraak
Demmink vs. AD € 100.000
Rechtbank Rotterdam
 
18.12.2014
Aangifte tegen Opstelten
Gevangenisdirecteuren
Tweede Kamer
 
??.12.2014
Baybaşin
Rolzitting AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014