Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Snowden: Citizen 4
De titel Citizenfour 1 is veelzeggend. BSN nummer 4. Meer zijn we niet voor onze overheid. Een diefstalbelasting- en traceernummer. Betalen en overige repressies. Vorige week was deze film over Snowden op de Nederlandse televisie te zien bij NPO2 2DOC. Geen auto achtervolgingen, geen iedere corrupte ambtenaar vermoordende superheld, geen happy end. "Zonder sensatiezucht maakte Poitras een van de meest verontrustende documentaires van deze tijd.", aldus de Volkskrant 2. Time-magazine noemt het "This Halloween's Scariest Chiller" 3

For now, know that every border you cross, every purchase you make, every call you dial, every cell-phone tower you pass, friend you keep, site you visit and subject line you type 4 is in the hands of a system whose reach is unlimited but whose safeguards are not.


En dat is exact wat er gebeurt. De bescherming van onze "vrijheid" bestaat niet. Integendeel. Een ongeremde, zelfs ontspoorde, overheid is de grootste vijand geworden van onze democratie en grondrechten. Het is een onstopbare trein of zelfs oceaanstomer die maar doordendert zonder enige machinist aan het roer. Met wat zwaaiende puppets achter de raampjes van de Gouden Koets waaronder Rutte, CPB, Ombudsman, en andere "waakhonden".

Marionetten, schijnbaar democratisch gekozen, van oorlogszuchtige en agressieve (wapen)handel organisaties als NATO. Buikspreekpoppen die moordenaars 5 de hand boven het hoofd houden 6 en klaar staan om 3 miljard van onze belastingcenten over te maken 7 in plaats van een boycot uit te vaardigen 8 om daarmee een duidelijk signaal af te geven dat die 100-jaar-later nieuwe/voortgezette genocide en mensenrechtenschendingen niet getolereerd kunnen worden.

Ook onze eigen "onafhankelijke" instituten en colleges, die de burger moeten beschermen tegen schending van de mensenrechten, blijken zwaar gecorrumpeerd. Maar daarover straks meer.

Voor nu hoeft u slechts te weten dat zelfs Minister Lodewijk Asscher (Integratie) het oordeel van het College bescherming persoonsgegevens (CBP) over de schendingen van de privacy middels een brief van de Turkse AK-partij aan Nederlanders "verbijsterend" noemt 5. "De privacywaakhond is immers altijd erg streng op de privacybescherming, maar in het dit geval van Turkije kennelijk niet."


Repressie
Alles wat u zegt
(of anderen over u zeggen)
kan en zal tegen u gebruikt worden.

1) En dan begint het pas:
Alles wat u zegt kan en zal tegen u gebruikt worden. Niet bij de rechter "in a court of law". Ook die waarborg is in de meeste gevallen gewoon buiten werking gesteld. Een rechter (als die al onafhankelijk is) wordt gewoon gepasseerd, geïntimideerd of gechanteerd door hen financieel afhankelijk te maken 6 en vervolgens af te knijpen waardoor er geen behoorlijke onderzoek kan worden gedaan noch motivatie wordt geformuleerd. "U heeft 10 minuten, niet meer, om uw zaak uit te leggen." 7.

2) Dan komt de versterkende trap:
De overheid gaat die informatie over u niet passief maar actief ge mis-bruiken. Ze stellen teams aan die zich met "media-beeldvorming" gaan bezig houden. Niet de eigen wandaden worden onder de loep genomen, blundersfouten erkend, gecorrigeerd en gewaarborgd. Nee, die criminaliteit gaat gewoon door. Wat gebeurt is dat de berichtgeving daarover gemanipuleerd wordt. Zeg maar rustig: gewoon gelogen tegen de opdrachtgever (de burger-belastingbetaler, niet te verwarren met de feitelijke opdrachtgever, de belastingontvanger/ machtsmisbruikers).

3) En tot slot de overtreffende (na)trap:
De overheid gaat actief op jacht naar volkomen onschuldige burgers. Mensen die hun grondwettelijke vrijheid van meningsuiting claimen worden vervolgd. Bekende buitenlanders als Snowden, Assange, Manning, Baybaşin worden in isolatie gebracht. Ze zijn onthouden van ieder fundamenteel recht. En vervolgens met staatsmiddelen gedwarsboomd. Soms met rechtsmiddelen, zoals strafvervolging wegens "smaadschrift". Vaak onrechtmatig door zelf op de rand van smaadschrift de privacy van deze burgers aan te tasten.


Tracking
Zoals Snowden onthulde worden burgers buiten proporties gevolgd. Gestalkt. Met camera's. Met oneigenliijke koppelingen. Leest u eens op de parkeerautomaat: U moet niet met uw eigen pinpas voor anderen betalen!, bijvoorbeeld omdat die zijn/haar pinpas is vergeten en alleen cash heeft 8. Want dan kloppen de koppelingen niet meer! 9

U koopt een product wat u helemaal niet wilt. En uiteraard mag u voor deze privacy schendingen zelf betalen. U moet "toeristen" belasting betalen zodat men weet in welk bed uw paspoortnummer slaapt, een "visum" kopen om grensoverschrijdingen te registreren. (Wel doen hoor anders krijg je een F-16 achter je aan.) En de batterrij van uw smartphone wordt "fraai geïntegreerd" zodat u deze niet uit kunt zetten door de batterij eruit te halen. Oftewel, zodat die bijna altijd standby en volgbaar is. Enfin, lees enkele oude artikelen er nog maar eens op na 10.

Dat stalken gaat ver. Soms zelfs veel te ver. Kosten noch moeite wordt gespaard om de kritische burger monddood te maken. Alle persoonlijke data wordt (onrechtmatig) afgetapt en onderschept, verzameld, opgeslagen en gekoppeld. Met speciale software wordt u gestalkt en gevolgd. Op de snelweg èn op de digitale weg. Uw facebook account, uw "gratis" e-mail account, uw brieven aan de overheid, uw SMS-jes en de locatie van uw computer/tablet-IP en telefoon-IMEI adres.

Ze weten meer dan dat u in uw eigen dagboek opschrijft. En geen slot dat die privacy schending tegenhoudt. Diefstal waar u bij staat. Door diezelfde personen die zeggen dat ze u "beschermen".


Hit and run squads
Wie zijn deze landverraders? Deze mensen zonder moraal of enig ethisch besef? Die gehersenspoelden die hun eigen salaris belangrijker vinden dan fatsoen? Er zijn veel toepasselijke citaten te vinden over deze "coward bullies".

• If people are trying to bring you down,
   it only means that you are above them.

• Haters don't really hate you.
   In fact, they hate themselves because
   you're a reflection of what they wish to be.

• Rumors are carried by haters,
   spread by fools
   and accepted by idiots.

Hele teams worden ingezet. Een paar jaar geleden heeft het HHC al eens aangetoond 11 hoe de Sanoma nieuws site NU.nl, die nota bene zwaar gesponsord wordt door onze overheid, trollen inzet om de "vrijheid van meningsuiting" te onderdukken en te manipuleren.

Vorig jaar werden er door het ministerie van justitie openlijk vacatures geplaatst voor dergelijke staatstrollen. Webcare redacteur heten ze. Voor 4000 euro per maand van uw belastinggeld zitten die lui, vanuit duistere en anonieme spelonken, u te manipuleren, te achtervolgen, uw grondrechten te schenden en smaadschrift te plegen om uw (geloof)waardigheid aan te tasten en een opzettelijk foutief beeld over u te schetsen. Er werden kamervragen over gesteld door lid Ouwehand (PvdD) en beantwoord door Ivo O. 12.

Bekende slachtoffers van deze webstalkers zijn Micha Kat van de website KlokkenluiderOnline, thans RevolutionairOnline 13, en Wim Dankbaar van de website RechtIsKrom 14. Beiden schrijven over hun bedenkingen inzake het optreden van justitie, en beiden zijn zelfs strafrechtelijk vervolgd èn door de rechter veroordeeld voor het uiten van hun mening.

Ook zijn zij (en andere critici) vaak het slachtoffer van anonieme internet-bullies op allerlei fora en websites, al dan niet door de overheid daartoe aangezet, gefaciliteerd en betaald. En, in tegenstelling tot wat de liegende minister stelt, namelijk "De rijksoverheid is altijd, ongeacht het kanaal of medium, herkenbaar als deelnemer aan de communicatie, respectievelijk als (mede-)afzender en/of anderszins als belanghebbend of betrokken bij de informatie", meestal anoniem. Net als " officier van justitie".

Maar dan vergissen zij zich toch in het HHC-team. Onze internet specialisten, opgeleid bij de Stasi, beschikken over betere software dan hun Aad-Costoo-tooltjes. Dat vindt alles en slaat dat automatisch in het HHC-archief op.

Dus om Micha en Wim een handje te helpen: Ivo Hommes 15 en zijn plaatsvervanger Lixel 16 zijn de eindverantwoordelijken bij MinV&J. En zij hebben inderdaad twee "webcare" redacteurs in dienst. Ze ondertekenen hun tweets met "^RV" 17 en met "^TB" 18 en zij heten respectievelijk Roland 19 (ex NU.nl) en Tessa 20.

Daarnaast zijn er de benodigde persvoorlichters 21 met ieder hun eigen deelgebied onder het hoofd Wilfred Kortman. Het ministerie organiseert evenementen 22 en heeft een eigen App 23. Die dan weer niet geschikt is voor windows gebaseerde systemen. Allemaal gewoon in de openbaarheid en online raadpleeg- en volgbaar.

Maar het HHC zou het HHC niet zijn als zij niet meer "communicatieadviseurs" achter de schermen zou kennen. De belangrijkste is door het HHC vaker besproken 24 en heeft daardoor, net als de inmiddels vertrokken Demmink opvoplger Cloo 25 morgen haar laatste werkdag 25. Haar functie zal voorlopig worden waargenomen door Wilfred Kortman. En er zijn er nog meer...

Zoals liaisonofficers, nieuws- en webredacteurs, allen bekend compleet met hun NSA-data. Wilt u wat namen, zoals Joost en Sabina? Of wat directe telefoonnummers? M.C.B. (06-*****870), R.J.A.H.(06-*****041), F.D.B. (06-*****174), P.J.N.E. (06-*****062). Of misschien wel wat e-mail-adressen allen eindigende op @minvenj.

En dan zijn er ook nog externe "freelancers" 26, die niet in loondienst zijn en die de website "politie.nl" verkiezen tot website van het jaar 2015 27. Ook altijd leuk voor de beeldvorming. (Niet de website, maar de Women in red.)

Zoals zij onze privacy kunnen schenden kunnen wij dat ook terug doen. Alleen zijn wij beter dan dat. Wij houden de persoon van de functie gescheiden. Want wij zetten ons wèl in voor vrijheid en democratie. Terwijl dat bij de VVD en het ministerie slechts loze woorden zijn. Als deze misleidde mensen ooit tot inkeer komen mogen ze terug denken aan de volstrekt onnodige schade die ze onschuldige, goed bedoelende burgers hebben aangedaan.
author: Ton   |   published: 29.11.2015   |   updated: 29.11.2015   |   comments: allowed

18.01.2016
Afscheid Demmink
Rechtbank Den Haag
 
??.02.2016
Boekpresentatie Gerritsen
ISVW Leusden
 
06.02.2016
Baybaşin vs. Nederland
Conclusie AG Baybaşin
Hoge Raad Den Haag
 
??.??.20??
Baybaşin vs. Nederland
Onderzoek vermogen
Gerechtshof Den Bosch
 
??.03.2016
Getuigenverhoor Demmink
RB Amsterdam
 

zie ook:
Demmink Procedures
updated: 03.03.2014

Strafzittingen OM