Er is geen CSS ondersteuning. Zonder CSS is alleen de onopgemaakte HTML zichtbaar.

Hofstede ontmaskerd door Micha Kat
Dit is echt het ergste wat een spion kan overkomen. Niet alleen ontmaskerd worden maar ook nog eens in de media verschijnen zodat nu alle 17 miljoen Nederlanders het weten. Of in ieder geval de 5+ miljoen 5176194 bezoekers van ROL."Hofstede werkt voor een of andere obscure club van de overheid", aldus Kat 1.

Dat wist Kat al veel eerder. In 2012 berichtte de Volkskrant immers dat Turkije in 2011 stilletjes Nederlands eerste spion uitzette 2. Kat wist dat, maar heeft het nooit publiekelijk gemaakt. Daarvoor heeft hij volgens JD-TV namelijk een Teeven-deal gesloten. Om hem het zwijgen op te leggen.

U kent het HHC. Wij zoeken dat uit. Zeker als het om een van onze eigen redacteuren gaat. Het HHC heeft namelijk toegang tot alle archieven van Nederland en daar buiten. Dus ook die van de AIVD. En inderdaad, Kat lijkt deze keer eens wèl gelijk te hebben. Met de nadruk op lijkt. We hebben kunnen vaststellen dat Hofstede inderdaad, zelfs recentelijk nog - de oudere archieven zijn we nog aan het decrypten - bij de AIVD heeft gesolliciteerd.

En nog meer bijzonder: Het wordt door de Turkse overheid bevestigd aan de Nederlandse overheid in een top-secret brief 3, zo geheim dat zelfs Hofstede die ècht bestaande brief niet bezit.In de zomer van 2011 gebeurde er veel in Turkije. Hals over kop werden uitgezet: (a) Nederlands eerste spion 4, (b) Nederlands interpol liaison 5, en (c) inderdaad ook Hofstede 6. Het vermoeden bestaat dat het om één en dezelfde persoon gaat. Maar zoals Micha al schreef, er is vrijwel niets bekend over deze man. We weten zelfs niet of het wel zijn echte naam is. Het deel HOF in HOF-STEDE wijst wel sterk naar banden met het koningshuis. Zijn vader (???) -zelfde naam, andere geboorte datum- blijkt zelfs ridder te zijn. Wat we wel hebben kunnen constateren is dat Hofstede mogelijk meerdere valse paspoorten en perskaarten heeft.


Hij zou onder verschillende identiteiten, en via verschillende routes 7, Turkije zijn ingereisd. Zelf ontkent Hofstede, net als Demmink, in Turkije te zijn geweest. Doch het HHC heeft niet alleen zijn vliegticket weten te bemachtigen, maar zelfs zijn boardingpass. Hij heeft dus daadwerkelijk in het toestel gezeten. Het vermoeden bestaat dat hij een nog betere spion is dan Tayyar Cetinkaya en relaties heeft op het hoogste niveau. Waarschijnlijk heeft hij eerst overleg gehad met Angela Merkel en is daarna via Düsseldorf direct doorgereisd naar Erdoğan.

Volgens Micha Kat zou Hofstede mogelijk voor de AIVD werken. Dat is niet helemaal juist. Hij is inderdaad bij het begin van het alfabet begonnen, de Aivd. Toen doorgestroomd naar halverwege het alfabet, de Mivd, en nu heeft hij de hoogst mogelijke rang, helemaal aan het einde van het alfabet. De Zivd.

De ZIVD is zo geheim dat niemand daar ooit van gehoord heeft, inclusief Hofstede zelf. Echter, wij van het HHC hebben weten te achterhalen dat het geen obscuur instituut is maar git zwart. Black-ops in de donkerste vorm. Nog erger dan een zwart gat of een Bilderberg-conferentie. Eenmaal daarbinnen komt er geen straaltje licht of info meer naar buiten. Tot deze groep behoren ook de Demmink-squads. Licensed to torture and kill.

De ZIVD heeft toegang tot alle databases. Ook die van de NFI. En dat is niet omdat ontevreden werknemers dossiers lekken naar de Nederlandse versie van Peek-a-leaks. We loggen gewoon rechtstreeks in.

Dit weekend zullen we daaruit een voorbeeld publiceren. En nu als voorproefje vast even dit: Op 2 oktober 2013 was Hofstede samen met enkele oud-AIVD collega's aanwezig bij het 10-jarig bestaan van Klokkenluider Online 8. Terwijl mijn oud-collega's alle aanwezigen fotografeerden heeft Hofstede -bekentenis, maar het bedrag is vergoed- een glas meegenomen tijdens deze receptie. Dat glas is naar de NFI gebracht en we hebben zowel vingerafdrukken als DNA weten veilig te stellen. Het HHC heeft deze data opgeslagen in het, zich net als Micha voortdurend verplaatsend, archief.

Daarmee is de hele stelling van Micha dat hij niet naar Nederland kan komen, omdat hij dan geframed wordt met zijn DNA, complete nonsens. We hebben zijn DNA al lang. Micha staat helemaal niet gesignaleerd als voortvluchtige 8. Hij heeft dat ook nooit aangetoond. Het zit allemaal in zijn hoofd, iets wat we hem via ZIVD Mind Control Ultra hebben geïnplanteerd.

Nadat we zijn DNA hadden stond de ZIVD in 2013 voor de keuze: Laten we Micha opdraaien voor de Vaatstra moord, of pakken we een ander. Ons team heeft besloten om Micha niet op te sluiten. Dan zou hij immers gratis kost- en inwoning krijgen. Zijn huidige -zelf gekozen en zelf opgelegde- verbanningsstraf vonden wij gepaster.

LEESWIJZER:

Bovenstaande informatie klopt voor het grootste deel en is feitelijk onderbouwd. Er zitten ook een aantal niet onderbouwde aannames in. Welk deel waar is en welk deel fantasie wordt overgelaten aan de lezer. Feit is wel dat zowel Micha Kat als de Turkse minister van Familiezaken Fatma Betül Sayan Kaya 9 paranoïde onzin gedachten opschrijven zonder die te kunnen onderbouwen. Integendeel, die door het HHC simpelweg -met bewijs- kunnen worden weerlegd.

Dit weekend nieuwe onthullende informatie uit de NFI-gekloonde HHC-archieven.
author: Ton   |   published: 16.06.2017   |   updated: 16.06.2017   |   comments: allowed